Friday, August 20, 2010

Tíz legjobb jel arra, hogy te egy Fundamentalista Keresztény vagy

fordítás February 11, 2008 at 7:36am

1 - Igazából te sokkal kevesebbet tudsz a Bibliáról, Kereszténységről, és templomtörténetről, mint sok ateista vagy agnosztikus - de te továbbrais Kereszténynek hívod magad.

2 - 0.01%-ot úgy nevezel, mint "magas sikerszázalék", amikor az imáid meghallgatásra lelnek. Eldöntöd, hogy ez lehet a bizonyíték arra, hogy az ima működött. És úgy gondolod, hogy a maradék 99.99% HIBA egyszerűen Isten akarata volt.

3 - Amígy a modern tudomány, történelem, földtan, biológia és fizika képtelen volt meggyőzzön téged, s különben is néhány idióta földön gurulgatása "nyelveken beszélve" lehet az összes bizonyíték arra, mely minden oldalról bizonyítja a Kereszténységet.

4 - Azt hiszed, hogy ennek a bolygónak az egész populációja - kivéve azokat, akikkel megosztod a hited - persze az összes rivális szektát kivéve - az Örökkévalóságig lesznek a végtelen Szenvedés Poklában.

5 - Az életedet arra akarod fordítani, hogy kis kibúvókat találj a Föld tudományosan bizonyított korára(pár milliárd év), de semmi rosszat nem találsz abban, hogy elhidd azokat a dátumokat, amiket a Bronzkori törzstagok a sátraikban ülvén találgattak azzal kapcsolatban, hogy a Föld csak egy pár generációs korú.

6 - Kineveted a Hindu hiteket, amely isteníti az embert, és a Görögök állítását, arról, hogy istenek aludtak nőkkel, de azzal problémád van, hogy a Szentlélek teherbe ejtette Máriát, aki aztán életet adott egy ember-istennek akit megöltek, visszajött az életbe és aztán az égbe emelkedett.

7 - Az arcod belilul amikor hallod az Allahhoz kapcsolódó "atrocitásokat", de te még csak meg sem rándulsz, amikor arról hallasz, hogy Isten/Jehova lemészárolta az összes gyermeket Egyiptomban "Kivándorlásukkor" és megparancsolta etnikai csoportok teljes megsemmisítését Joshuában, beleértvén nőket, gyerekeket és fákat!


8 - Nevetsz a többistenhiten, de nincs problémád hinni egy Hármas Istenben.

9 - Megsértődsz és "embertelennek tartod", amikor a tudósok azt
mondják, hogy az emberek más életformákból fejlődtek ki, de nincs problémád azzal, hogy a Biblia azt állítja, hogy porból lettünk teremtve.


10 - Nyomatékosan tagadod több ezer isten létezését, amelyeket más vallások állítanak, de felháborodsz, amikor valaki a tiedének a létét tagadja.

No comments:

Post a Comment